Selskaber

Vi har åben for take away, hverdag fra kl 11.00, og i weekender efter aftale.

Selskaber

Leveres også ud af huset

Vælg menu herunder.

  • Varmrøget laksetatar m/ rygeostecreme
  • ​Bagt rødtunge m/pesto og råmarineret fennikel
  • ​Unghane terrine m/ syrnet fløde
  • ​Tapastallerken med italienske specialiteter
  • Karrysuppe m/ kammuslinger på rosmarinstilk
  • ​Hønse consomme med koriander og kylling
  • ​Jordskokkesuppe m bacon og purløg
  • ​Hummer suppe m/ havtaske og chili
  • Kalvefilet m/ kartoffeltærte og bagte rodfrugter, hertil basilikumsauce
  • ​Andebryst m/ timian og citron, svampereagout og persille kartoffel
  • ​Svinemørbrad vendt i krydderurter m/ italiensk bacon, sennepssauce og kartoffelgratin
  • ​Lammekrone med gratineret gedeost og tomat hertil selleripuré og rosmarinsky
  • Chokoladekage m/ vanille is og sprød tuilles hertil frugt coulis
  • ​Udvalg af europæiske oste m/ syltet figenmarmelade
  • ​Marcipankage m/ hasselnød og vanillecreme og frisk frugt
  • ​Citrontærte m/ marengs og hindbærsorbet

Ved selskaber kræves min. 20 personer.

​Leveres også ud af huset.

Vores udvalg af buffet er blot forslag – indhold af buffet samt pris kan variere og aftales individuelt.

Den Lette Buffet

  • Unghane terrine m/ salat og syrnet fløde
  • Tomatsalat m/ feta og rødløg
  • Græske frikadeller
  • Svinemørbrad m/ krydderurtechrunch
  • Ingefær sauce
  • Ovnbagte kartofler m/ rosmarin og hvidløg
  • Årstidens garniture
  • Kastaniekage m/ brombærcreme
  • Brød og smør

Gudenåhuset Buffet

  • Koldrøget laks m/ dild-akvavitskum
  • Salat m/ gorgonzola gratineret artiskokker
  • Kyllinge/pasta salat m/ croutons og pesto
  • Oksefilet m/ spuasch chutney
  • Cremefraiche kartoffel
  • Rødvinssauce
  • Årstidens grøntsager
  • Broccolisalat m/ bacon og pinjekerner
  • 3 slags europæiske oste m/ oliven
  • Panna cotta m/ vanillesyltede cherrytomater
  • Brød og smør

Gourmet Buffet

  • Lime marinerede tigerrejer m/ aiolí
  • Laksesylte m/ safran og dilddressing
  • Røget andebryst m/ løvstikkepesto og vagtelæg
  • Kalvemørbrad m/ peber panchetta
  • Selleripurè
  • Pommes a la creme
  • Krydderurte sauce
  • Honning marineret grønt
  • Bulgursalat m/ melon og feta
  • 5 slags europæiske oste m/ oliven
  • St. Remy chokoladekage m/ blåbirkesis og bær
  • Brød og smør

Receptions Buffet

  • Chili marinerede kyllingespyd
  • Vandbakkelser m/ tun
  • Tigerrejer m/ aioli
  • Serranoskinke m/ melon
  • Græske frikadeller
  • Butterdejssnegl m/ oliven
  • Krydret fiskefrikadeller
  • Peccorino m/ akaciehonning og frisk kværnet peber
  • Ostestave m/ druer
  • Italienske pølsepinde
  • Finger sandwich
  • Cocktailpølse i svøb
  • Butterdejsske m/ røget laks
  • Wraps m/ kyllling og salsa
  • Bruchetta m/ tomat og hvidløg