Selskaber
Leveres også ud af huset
Vælg menu herunder.
- Varmrøget laksetatar m/ rygeostecreme
- Bagt rødtunge m/pesto og råmarineret fennikel
- Unghane terrine m/ syrnet fløde
- Tapastallerken med italienske specialiteter
- Karrysuppe m/ kammuslinger på rosmarinstilk
- Hønse consomme med koriander og kylling
- Jordskokkesuppe m bacon og purløg
- Hummer suppe m/ havtaske og chili
- Kalvefilet m/ kartoffeltærte og bagte rodfrugter, hertil basilikumsauce
- Andebryst m/ timian og citron, svampereagout og persille kartoffel
- Svinemørbrad vendt i krydderurter m/ italiensk bacon, sennepssauce og kartoffelgratin
- Lammekrone med gratineret gedeost og tomat hertil selleripuré og rosmarinsky
- Chokoladekage m/ vanille is og sprød tuilles hertil frugt coulis
- Udvalg af europæiske oste m/ syltet figenmarmelade
- Marcipankage m/ hasselnød og vanillecreme og frisk frugt
- Citrontærte m/ marengs og hindbærsorbet
Ved selskaber kræves min. 20 personer.
Leveres også ud af huset.
Vores udvalg af buffet er blot forslag – indhold af buffet samt pris kan variere og aftales individuelt.
Den Lette Buffet
- Unghane terrine m/ salat og syrnet fløde
- Tomatsalat m/ feta og rødløg
- Græske frikadeller
- Svinemørbrad m/ krydderurtechrunch
- Ingefær sauce
- Ovnbagte kartofler m/ rosmarin og hvidløg
- Årstidens garniture
- Kastaniekage m/ brombærcreme
- Brød og smør
Gudenåhuset Buffet
- Koldrøget laks m/ dild-akvavitskum
- Salat m/ gorgonzola gratineret artiskokker
- Kyllinge/pasta salat m/ croutons og pesto
- Oksefilet m/ spuasch chutney
- Cremefraiche kartoffel
- Rødvinssauce
- Årstidens grøntsager
- Broccolisalat m/ bacon og pinjekerner
- 3 slags europæiske oste m/ oliven
- Panna cotta m/ vanillesyltede cherrytomater
- Brød og smør
Gourmet Buffet
- Lime marinerede tigerrejer m/ aiolí
- Laksesylte m/ safran og dilddressing
- Røget andebryst m/ løvstikkepesto og vagtelæg
- Kalvemørbrad m/ peber panchetta
- Selleripurè
- Pommes a la creme
- Krydderurte sauce
- Honning marineret grønt
- Bulgursalat m/ melon og feta
- 5 slags europæiske oste m/ oliven
- St. Remy chokoladekage m/ blåbirkesis og bær
- Brød og smør
Receptions Buffet
- Chili marinerede kyllingespyd
- Vandbakkelser m/ tun
- Tigerrejer m/ aioli
- Serranoskinke m/ melon
- Græske frikadeller
- Butterdejssnegl m/ oliven
- Krydret fiskefrikadeller
- Peccorino m/ akaciehonning og frisk kværnet peber
- Ostestave m/ druer
- Italienske pølsepinde
- Finger sandwich
- Cocktailpølse i svøb
- Butterdejsske m/ røget laks
- Wraps m/ kyllling og salsa
- Bruchetta m/ tomat og hvidløg